NUNS izrazio protest zbog napada provladinih medija na nezavisne novinare

Ostavite komentar


  1. Ništa neobično.To se dešava u celoj zemlji,a ne samo u BGD i ostaloj delu Srbije.To se dešava i u Vojvodini,zapravo u Beloj Crkvi,gde su dva člana SNS od kojih je jedna udovica od 9o kilograma i njen sin vojno lice podoficir,napali novinara NUNS-a mene,koji je pozvao policajce telefonom,pa kad su došli,nisu ispitivali mene koji sam ih zvao,nego su „ispirivali“ optužene,i to u njenom zatvorenom krugu,pa jedino rešenje je što do sada nisu podneli policajci krivičnu prijavu Višem Tužilaštvu u Vršcu je razlog tome ili su dobili pare ili im partijska pripadnost ublažila eventualnu prijavu.Sin te udovice koji radi u BGD na VMA „radi jedan dan u nedelji,dok ostale dane boravi u B.Crkvi.Vozi kola od 4 hiljade e vra,dok je grobnica umrlog oca i supruga stajala nekoliko hiljada evra.Eto dragi sugradjani zašto imamo Šešelja,Vučića Dačića i ostale ,kako kaže gospodja >Čongradin,ratne zločince.Policija u B.Crkvi ne dozvoljava moj susret sa komandirom policije pa mi isključuuju telefon,kako fiksni,tako i mobilni Šta reći na kraju ? Para vrti kao i vlast narod kojim rukovodi.

  2. Voleo bih pojasnjenje termina „nezavisni novinar“ Pa zar to postoji? Mislim da ne. Samo je vlasnik novcanika drugi. Ne lazimo se

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.