NUNS osudio kampanju mržnje protiv urednice portala Prokuplje na dlanu

Ostavite komentar


  1. Ona je prodala taj sajt za 6.000 eura lokalnim lopovima.Kako je sa tim parama kupila stan od 26.000 eura.

    1. Za vasu informaciju netacnu koju sirite novinar Roganovic nije kupila stan niti ima stan u svom vlasnistu
      Pre nego sto pisete proverite u tacbost vasih reci

  2. U potpunosti podržavam osudu na sve napade na novinare ALI, bio sam na skupu nedaleko od gospođe Roganović i ovo navedeno je NETAČNO. Jedini ko je pravio problem je bila upravo gospođa Roganović koja je veoma drsko provocirala organizatore koji joj NISU uputili ni jednu ružnu reč, a da sam ja čuo (rekoh, bio sam pored nje). Kako nije uspela sa provokacijama demonstrativno je napustila skup, što je u ostalom i najavljivala putem društvenih mreže par sati pre početka skupa. Iako je sve prošlo mirno i bez ikakvih problema, gospođa Roganović je nedugo posle početka skupa objavila članak u kom je direktno prozvala Milana Milosavljevića koji je zbog neistina u članku najavio tužbu protiv gospođe Roganović. To su činjenice koje su lako proverljive na internetu.
    Što se pak tiče ovih navoda vezanih za političke partije, njih ne bih komentarisao, ali bi samo istakao da se pre par godina gospođa Roganović putem svog portala javno deklarisala kao SNS portal na šta ima pravo. Problem koji ona ima sa tom strankom je lične prirode i vezan za njen razvod što zaista ne bih komentarisao jer je, kao što rekoh, lične prirode. Ali, mislim da nije u redu mešati privatne stvari sa jednim ovakvim skupom.

    1. I ja sam bila u blizini kada je prisla kao novinar i lepo pitala za izjavu doticni jeste bio nepristojan i bezobrazan jer je bilo 18:15 a vrlo malo ljudi i zbog toga poludeo i okrivio nju i jeste je opsovao i reko svasta gde se ona samo okrenula i otisla
      Bidela sam da je bila zbunjena bas sam posmatrala ceo dogadjaj i sada mi je krivo sto nisam snimala ali kako sam cula neko ima snimak toga i drago mi je zbog toga
      Nije u redu lagati i pisati neistine da bi se neko zastitio

      1. Ima li još nešto što ti znaš da izneseš ovde,a šta ne bi komentarisao? Možda šta je kuvala juče

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.