NUNS: Pojedini mediji demonstrirali primitivizam u slučaju Notr Dam

Ostavite komentar


  1. Saglasan sam sa gospodinom ambasadorom, ali ga molim da razume ljude čijim su rodjacima(pod okriljem dr Bernara Kupnera) na najzverskijih način vadjeni unutrašnji organi, bez prethodno date anestezije!!! Hvala na razumevanju.

  2. Naravno da je taj pozar nesreca jedna,samo bi voleo da i Francuzi imaju saosecanje i sa nasom nesrecom 1999.godine, bombardovanjem i otimanjem Kosmeta. Jer i nasa kulturna bastina je isto tako nama i oteta i unistavana,sramota je to jedna velika. Saosecam ja sa njima,a njihova sramota je sto su ucestvovali u nepravdi i nesreci koja se nama desila.

    1. Da se saosecaju i sa hladnjačama i sa egzekucijama eskadrona smrti? Dakle, svaka nesreca u svetu bice iskoriscena za srpski nacionalizam da se nasladjuje? Mala, bedna i siromasna zemlja, i njeni ljudi.

  3. …logično da se pišu takvi tekstovi da ne bi neko od Vas
    novinara, a ne smete, počeo da čačka mečku oko toga
    ko je bio na vlasti kad beše bombardiranje i ko je dogovorio
    sa natoom isto?
    ovako je bezbolnije i idemo dalje!
    psi laju karavani prolaze
    umesto direktno reći
    samo lud čovek, ako je čovek,
    može prekinuti pregovore da bi mu se narod i zemlja
    granatirala!?

  4. Srpsko društvo trpi svaki dan već godinama teror, sejanje mržnje, promovisanje primitivizma od strane nekih „bitnih“ medija, a Francuska samo 1 dan. Žao mi je Francuza, ali još više nas.

  5. Veća je bruka i sramota staviti u prvi red pobednika u Velikom ratu OVK zločinca, nego koristiti požar u crkvi za kritiku te bruke. A njegova ekselencija neka voli svoju ženu i decu. Službena Francuska je dovoljno uvredila srpski narod „za mnogaja ljeta“, pa priča o nekakvoj ljubavi izgleda i otužno i licemerno.

  6. Treba ukinuti ove komentare I onemoguciti bolesnima da projektuju svoju bolest.

  7. Čekajte, a kako se zove odnos Francuza prema srpskoj kulturnoj baštini koju su njihovi ljubimci spalili dok su je Francuzi „čuvali“? Pa, ne možemo mi Srbi više da žalimo i očajavamo zbog njihove Notr Dam katefdrale nego za popaljenim srpskim manastirimsa na Kosovu i Metohijida plačermo

Ostavite komentar


Društvo

Kako se 1. maj obeležavao u Jugoslaviji, a kako se proslavlja danas? 10

Kako se 1. maj obeležavao u Jugoslaviji, a kako se proslavlja danas?

Od raspada Jugoslavije i pada socijalizma u Srbiji proslavljanje Prvog maja dobilo je potpuno drugačiju konotaciju. Danas ljudi Dan radnika vezuju za celodnevno slavlje, uz roštilj i alkohol, pa uglavnom ni ne znaju šta ovaj praznik obeležava i zašto se slavi, iako su prava radnika trenutno gotovo nepostojeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.