NUNS: SPC hitno da obrazloži odluku o sprečavanju TV N1 da izveštava

Ostavite komentar


  1. Bruka! SPC se šlihta Vučiću! Još samo da proglase N1 za strane plaćenike!

    1. Ma kakva bruka. Nikome se u kuću ne ulazi bez poziva domaćina. Lepo se najaviš i domaćin te pusti. I opet, u tuđoj kući moraš poštovati pravila domaćina a ne bahatiti se. Bi li ti pustio u kuću nekog bahatog ko ti lupa na vrata i psuje te? Naravno da ne bi.

        1. Baš mi je žao što ću te razočarati. Samo imam u sebi nešto pristojnosti i dobrog kućnog odgoja. Za razliku od vas križara što nogom vrata otvarate a dupetom zatvarate.

          1. O tvom odgoju – ja bih rekao vaspitanju, dovoljno govori to sto coveka koji je koristio sarkazam u obracanju tebi nazivas krizarom i pominjes zatvaranje vrata dupetom. U pitanju je bila drzavno a ne crkveno obelezavanje godisnjice strasnog zlocina u kome su pored Srba stradali i Jevreji, Romi i jedan broj Rusina i drugih naroda. Tako da SPC nije nikakav domacin ili mozda mislis da oni imaju tapiju na tu komemoraciju?Sprecavanje medija da obavljaju svoj posao jeste sprecavanje javnosti da bude objektivno i blagovremeno informisano – cime se krsi zakon. Ali to tebe i takve SNS kreature uglavnom ne interesuje.

  2. Sramno ponašanje čelnika eparhije Bačke, koje zaslužuje svaku osudu i puna podrška TV N1.

  3. To sve govori čiji je u stvari Episkop Bački Irinej. Ja ga već 30 godina tovem Crveni pop a ne Episkop.

  4. Kao verujuća osoba mogu samo da kažem da je ovo takva bruka za SPC. Čega se boje ako je istina na njihovoj strani? Boje se jer znaju da su ogrezli u aferama i politici zarad koje krše osnovna načela Hristovog puta. Njima na dušu!

  5. Popovi da razmisle jer ako misle da dele narod,onda ce oni biti na strani manjinskoj. Jednom je bila zapadna SPC. To je igra vatrom a da je ziv Veliki Patrijarh Pavle nebi svega ovoga bilo. Od one gradjevine u Batocini,slucaja sa episkopom pokojnim Artemijem do ovog raskola poslednjih meseci. Nije vam ovo po Bozijoj volji,dobro razmislite vladike.

  6. Da
    Ovo je predstavnik crkve koja širi Božiju ljubav?
    Ne
    ovo je sramota Srbije
    A Nas je sve manje…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.