Objavljen spot o zagađenosti Crnog Begeja u Zrenjaninu

Ostavite komentar


  1. Zrenjanin su počeli da upropaštavaju šezdesetih godina prošlog veka,demontažom velikog mosta (Ajfelov most)koji je povezivao glavnu ulicu i žitni trg pa su napravili betonski pešački most koji nikada nije bio zglavan,zatim su onu nakazu od vodotornja u centru grada izgradili (unutrašnjost vodotornja je ruglo u centru grada) zatim su krajem sedamdesetih zatrpali Begej (skratili tok reke kroz grad, napravili par baruština za legla komaraca), pešački most kod avale ostavili na suvom,koji je u fazi raspadanja,pravili magistralu kroz grad (van pameti)da bi devedesetih počeli urnisanje privrede Zrenjanina,koja je nastavljena do dan danas

    1. Samo treba biti precizniji u oceni KO je to sve uradio !! Pa redom: SKJ,SPS i SRS, DS i DSS sa sve G17+ i stigosmo do SNS I „prilepaka“ !!! One opskurne likove iz LSV necu ni da spominjem,nisu vredni !!!

    2. Sa komunjarama i dodjosima propast je pocela.
      Sada ima i vehabija u zrenjaninu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.