Objavljene rang liste penzionera za besplatan boravak u banjama

Ostavite komentar


  1. Zasto samo na oglasnim tablama? Zar nisu sposobni i na sajtu PIO fonda to da objave ili se rezimskim rodjacima to ne isplati.Seljake teraju na koriscenje neta za prijavu subvencija a za ovo nisu sposobni….sramota

  2. Zar nema neki zakon o zaštiti podataka? Zašto se kod nas barata listama ako se korisnici mogu individualno informisati?

  3. Zna se u PIO fondu redosled penzija po velicini…..Srbijom vladaju lopovi koje svet nema….

  4. Prvo nisu objavili kada je receno, ja tri dana idem da vidim, ostavim slepu majku kuci samu da bi videla tu cuvenu rang listu koje nema na oglasnoj tabli, tako da saznanje da li idemo i gde i sta nemamo zato sto je nekome tesko da objavi ili bar posalju na telefon dat im je broj, ja idem kao njena pratnja sa njom…

  5. Gde da procitam listu za besplatnu banju predala sam u pio fond nema spisak za beograd na vasem sajtu

  6. Na oglasnoj tabli u Loznici u udruzenju penzionera lista stavljena tako visoko da nemogu procitati ni oni sto nekoriste naocare.Strasno!!!Dajte link da vidimo listu.

  7. Nema ni potrebe ići verovatno već znaju svi koji idu obavešteni su , poslednji put sam čitao spisak i dve osobe su bile na spisku a pre tri godine su isto bile u Banji a penzije duplo veće od moje minimalne i još im supružnici imaju povisike penzije , pa ko ima daj mu opet.

  8. Kako mogu da se prijavim za banju R. Srbije ja imam invalidsku penziju 30700di

  9. Vec treci put konkuriše moj suprug za banju i nije na spisku,a nikada nije bio ubanji.Znam dosta koji idu po nekoliko puta uzastopno.Baš nije fer!Treba Vam poslati inspekciju.

  10. Postovanje,da zaista neki ljudi idu vise puta i hvale se u komsiliku da imaju vezu,moja mama ima malu penziju,nikako da dobije,ja kada odes u penzisko osiguranje zena koja prima zahtev ponasa se sa VISINE,da ne pricam osoba koja organizuje putovanja penzionera,nase roditelje penzionere ne interesuje politika oni su banque zasluzili radili i uplacivali,Sto su male penzije nije njihova krivica,nije mi namera da vredjam i kritikujem Ali ima nekih nepravilnosti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.