Obradović: Obesmišljeno sufinansiranje medija

Ostavite komentar


  1. Ukoliko ga iz bilo kog razloga "optužite" za preuveličavanje ili laž u njegovoj priči reći će vam :"U Vranje nema laganje!"

  2. Nije bitno koliko ko novca dobija vec tako iskoristi dobijeni novac. Bitni su ljudi koji upravljaju medijima a finansiske mogucnosti .

  3. Kakvi mediji, kakvi bakrači? Jedino pravo novinarstvo jeste israživačko, kojeg odavno nema u Srbiji.
    Sve se svodi na poljuvačinu po političarima, crnu hroniku i tračeve naših kvazi estradnih zvezda.
    Ovaj narod je sve samo nije informisan, a oni vode računa o tome ko je koliko dobio para.

  4. Sufinansiranje medija od strane države treba ukinuti. Pošto smo u kapitalizmu jedino tržište određuje vrednost kako npr čokolade, takoi medija. Drugim rečima ako proizvod ima kvalitet i tržište opstaje, u suprptnom propada. Mislim da gospodin Obradović to vrlo dobro razume pošto je imao iskustva sa prodajom nekretnine u Vranju.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.