Obradović: Pred izbore još žešći pritisak na medije, Vučić indirektni naručilac

Ostavite komentar


  1. Ne znam samo sta ocekuju stranke koje ce ucestvovaati na izborima, treba ostaviti SNS da sam ucestvuje. Bice satanizacija i satelitskih stranka srs,ldp,sps,js,itd… Samo je AV bitan, cak ni sns nije u prvom planu , samo AV i niko drugi! Novi rijaliti na Pinki 24h Predsednika!

  2. Znam da ovo nećete objaviti kao ni dosadašnje moje komentare, ali ću ga poslati da spasim dušu svoju ,a vi vidite šta ćete sa vašom ako je imate. Gospodine Obradoviću većeg licemeja od vašeg teško da ima pod kapom nebeskom. Kada se vređaju pa i fizički napadaju novinari drugih medija koji podržavaju drugu stranu, onda vi mudro (sramno) ćutite. Pa gospodine nemate vi tapiju na istinu, niti samo vi imate pravo na drugačije mišljenje. A to što vi mislite da sre pametniji od drugih je vaš psihološki problem a ne istina ona je upravo suprotna. Međuti vi niste sposobni da to uvidite i razumete. Neću da vam kažem da treba da se stidite je ni zato niste sposobni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.