Obradović: Vučić odobrio moju prijavu protiv Stefanovića

Ostavite komentar


  1. Bosko ima neku neobjasnjivu zelju za svakodnevnim medijskim eksponiranjem. To sto vecina njegovih izjava je uopstena i neargumentovana, njega puno i ne brine. Radni staz i polslanicka plata idu.

    1. Pa u Krušiku su ih nahvatali sa rukama u sefu. Šta je po tebi potrebno više od argumenata?

      1. Argumenti ne vaze kod umivenih SNS radikala. Sto vise Krusika, laznih diploma i izmisljenih doktorata, sve je vise „patriotizma“ kod ovakvih.

    2. Santo nisam siguran da vama botovima bilo koji argumenti znače išta. Ako ovo što su radili u Krušiku i ostalim fabrikama namenske proizvodnje nisu dokazi ja ne znam šta su, trgovina diplomama i doktoratima po vama nije krivično delo. Samo sumnja da se tako nešta moglo dogoditi ruši vlast (primer Austije).

  2. Kako okoreli desničarski ekstremista i ultranacionalist,a, koji traži smrtnu kaznu za neposlušne novinare, može maltene svakodnevno dobijati široki forum u listu, koji sebe naziva demokratskim i levičarskim?

  3. To je samo Vučićeva lažnjak finta kao u basketu, krene levo a završi polaganje desno. Što će reći da je javno sve odobrio a onda je neko iz kabineta predsednika pozvao tužioce telefonom, samo da ih „priupita za zdravlje i treba li im štogođ od strane predsednika“. Naravno strogo u okviru ustavnih nadležnosti koje se predsednik drži kao pijan plota. I tako mic po mic odobrenje postaje radost za naivne.

  4. Ko je ovaj covek? Po cemu je znacajan da u novinama izlate njegove izjave, sta su njegiva postignuca?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.