Obustavljeni radovi na rekonstrukciji Glavne železničke stanice u Beogradu: Uginule ribe i kese pune uginulih riba

Ostavite komentar


  1. U ruglo su pretvorili ceo savski plato. Ruglo su i one socijalističke soliterčine koje su napravili. Tamo nema ništa lepo, to će biti spomenik jednom mračnom razdoblju Srbije.

  2. Mozda je u planu da se spoji „elitno“ naselje, koje je u blizini, sa smrdljivom deponijom. Za lepsi i bolji Beograd! Bravo za gradonacelnika!

  3. Kao železničaru u penziji veoma mi je teško palo ukidanje glavne železničke stanice.Stanica je žrtva Beograda na vodi zato što tu gde je smeće gde su bili koloseci treba da bude čvorište metroa.Svi veći gradovi imaju žel stanice bliže centru .Žel stanica Beograd je 134 godine bila na idealnom mestu,Prokop žel stanica je nikad ne može zameniti u funkcionalnom smislu jer je sputana a to je nepopravljivo.

  4. Spolja gladac iznutra jadac, kao sve što rade. Unakazili su Beograd onim zgradurinama za vek i vekova kao da ga mrze iz dna duše.

  5. „sve stoji i okolo se širi nesnosan smrad“ – adekvatan opis muzeja radikalske istorije

  6. Ljudi koji vode ovu državu nemaju smisla ni za lepotu, a ni za dobrotu. Znaju za sebe. Ništa nisu uradili za dobrobit ovog napaćenog naroda.

  7. To se nije trebalo niti smelo dirati.Z.stanica Beograd je ulazna kapija Beograda i jedini prrpoznatljiv . detalj R.Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.