Od 1. januara veće kazne u saobraćaju

Ostavite komentar


  1. Ako se ne varam u Nemačkoj je kazna za nevezivanje pojasa 81 evro. Stižemo ih … još samo i plate da nam budu ko u Nemačkoj.
    Što se tiče količine alkohola ovo je licemerno – ili uvedite granicu "0" ili 0,5 promila. Šta znači 0,2 promila? Može da se koristi losion posle brijanja :-).

  2. Okanovicu zar si toliko naivan da verujes da ce Mitrovicev sin i njemu slicni iz povlascene kaste banana drzave Srbije nekada odgovarati za prekrsaje.Samo ce porasti "dodatak"na platu saobracajnih pandura koji su se do sada zadovoljavali crvenom a ko zna kolika ce tarifa biti od 1.januara.

  3. Ma kakva bezbednost u sabraćaju samo traže način da što dublje zavuku ruku u gotovo prazne dzepove građana..Čim izglasaju zakon isteraće policiju brže bolje da punje budzet,,Državni reket na svakom koraku..Razumem ja da je kriza …ali ako je kriza neka bude za sve ,,ajmo svi na minimalac..a ne da raznim nametima finansiram botove koji će da mi nalupaju minuse i naravno ostale parazite ..

  4. Kazna od 10 000 din drakonska je onome ko zaradjuje 30 000, ali ne i onome koji mesecno inkasira 300 000 din. Neposteno, nepravedno i nekorisno.

  5. Drzava definitivno tone, nema para, i zato izmisljaju kako da otmu od gradjana sto je moguce vise

  6. A koja su prava gradjanina protiv korumpiranw policije ? gde mozemo da pro itamo nasa prava osim u zatvorima?

  7. kolika kazna će biti za putare. auto put od od hr granice do kuzmina ne liči ni na šta. obilaznica oko bg od dobanovaca do Save niti je auto put niti bilo šta oznake su konfuzne a kolotrazi na njoj ko bob staza! ima li kazne za to?

  8. Nije mi jasno zasto uvek pitaju ovaj Komitet za misljenje ili komentar u vezi bezbednosti saoracaja. Komitet za bezbednost saobraćaja je udruzenje gradjana. I nista vise. Nije drzavna zvanicna institutcija. Ne govorim o sturcnosti njenog clana, vec da bi za komentar trebali da pitaju i zvanicne iznstitutcije, koje imamo. Inace zasto ih imamo. A ovako udruzenje gradjana da sebi lepo zvucno ime "Komitet" i zvuci da su najkopentetniji u drzavi po tom pitanju.

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 10

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.