Branimir Jovančićević: Odnos vlasti prema zaštiti životne sredine je neiskren

Profesor Hemijskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i potpredsednik Demokratske stranke

Ostavite komentar


  1. Iako sam , kvazi strucnjak, korov se unistava dok je seme, dok je ponik. eradikalno, kao i virusi, medju biljkama, zivinom, i ljudima sa izuzecem…od Birokratije svinja…pravne, ekonomske,gradjevinske…struke te MUP-a…sa dugim… cevima…sistema…Nakaradije…Zivela GMO Srbija.

  2. Profesor kao pojedinac se dugo bori za ocuvanje zivotne stedine Sa druge strane DS gotovo da nista značajno nije uradila po ovom pitanju u vreme njihove vladavine. Secam sa kada su 20 miliona evra evropskih para namenjenih energetskoj efikasnosti potrošili nenamenski. Voleo bih da me demantuju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.