Olivera Zekić oštra na predstavljanju elaborata TV Hepi: „Suza suzu stiže, Mariću, objasnio si nam“

Ostavite komentar


  1. Oštra … samo predstava za neobavešteni narod.
    Njena izjava kako nije bitno šta je bilo, sada počinju svi iz početka, nije u skladu sa njihovim stalnim osvrtanjem na prethodnu vlast. Za prethodnu vlast ne važi „nije bitno šta je bilo“.

  2. Ko će da vam glasa Vučića, ako ukinete TV Pink i Happy?
    Dodela frekvencija je farsa.

  3. Gde je N 1
    Dajte da vidimo drugačiju koncepciju programa. Ne zakopčava ju se građani Srbije na rajfešlus. Tv Pink i Hepi služe za zatupljivanje naroda…

  4. Tako mi mojih sredovecnih brkova i hiljadu pustinjskih skorpija gospodin Maric samo pomodarski besedi zarad dostupnosti svog proizvoda. Ovde se po mom misljenju ne radi o novcu, vec sve ukazuje na sistematicno urusavanje kriticnog misljenja kod 1/8 „Ostajte!“ zrtava. Naravno da nije proizvod Marica ovo nevreme stvorilo ali naneravno je deo infekcije, generacije ce imati problema da odstrane.

  5. Zasto gledate hapy i pink?Gledajte druge programe.Ali Vas cilj je da kso manjina namecete volju vecini sta da gleda.Strasno!!!

  6. Ionako REM ne odlučuje ko dobija frekvenciju. Zato je Đilas i bio na pregovore sa AV

  7. Дакле имати проруске госте и ставове је кажњиво а прозападне похвално и пожељно! Бар је јавно саопштено па да народ зна куда и како нас терају.

  8. @Boys, da li ovaj vas komentar moze da se razume, da ako ovde placas porez onda mozes da radis sta hoces i da budes zasticen kao beli medvedi (mada nisu zasticeni), probaj da saznas preko poreske uprave i registracije firme mozda ti bude jasnije. Ziveli

  9. Videh jednom prilikom kako se Zekićka ljubi sa Marićem ,njoj ništa ne treba verovati

  10. Ukinuce Hepi, ali ce ostaviti Pink koji je 100 puta gori i poltronskiji.

  11. To je sve isto, pink, hepi, prva, b92, … njima je dovoljna jedna frekvencija, da opsluzuju prostije kategorije gledalaca.

  12. Ja sam za to da se nacionalne frekvencije svima oduzmu a da se dodele National Geographic i Viasat History.

  13. Ako sam ja dobro razumela:“Pink“ planira da nam pusta dnevno cetiri sata icetrdeset pet minuta rijalitija i isto toliko reklama.A mi treba za to zaglupljivanje i gubljenje vremena da placamo tv pretplatu.
    Zatim kaze da on ne voli govor mrznje, to kaze covek na cijoj tv najvise ima uoravo toga i samoreklamiranja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.