Olivera Zekić oštra na predstavljanju elaborata TV Hepi: "Suza suzu stiže, Mariću, objasnio si nam" 1Foto: Foto: Miroslav Dragojević/Danas

Glavni i odgovorni urednik Hepi TV Milomir Marić, odgovarao je na pitanja članova Saveta REM-a, a prvo je, kao i kod svih kandidata, glasilo – zašto televizija Hepi zaslužuje nacionalnu frekvenciju.

– Hepi TV se dokazala, iako je imala različita lutanja kroz sadržaje, da može da ostvari zavidne rezultate u gledanosti. Sada smo se profilisali i potrebno nam je da nastavimo… – započeo je Marić.

– Naročito proruske emisije i goste – ukazala je Olivera Zekić, na šta joj je Marić odgovorio da imaju i proruske i protiv ruske sadržaje.

Svi koji kritički govore o ruskoj agresiji mogu da dođu kod nas, poručio je Marić.

– Suza suzu stiže, Mariću, objasnio si nam – rekla je Zekić.

Odgovarajući na pitanje Judite Popović šta je garancija da će Hepi ispuniti elaborat, Marić je odgovorio da su oni toliko kažnjavani, i da su izvukli pouku.

– Hepi sada niko ne može da prepozna – poručio je Marić, dodajući da dve godine nisu kažnjavani.

Popović ga je ispravila navodeći da su imali upozorenja prošle godine, a Marić je rekao da su to „sitne mere, i da više nema nikakvih problema“.

– Niko se više ne žali na nas – poručio je Marić, pitajući zašto Simo Spasić nije pušten u salu.

On je naglasio da više neće biti prisilnog rijaliti programa (gde su učesnici zatvoreni u prostoru), već će se okrenuti ka neprisilnim rijalitijima.

– Parova više neće biti – poručila je Zekić uz konstataciju sa kojom se Marić saglasio da su im konkurentske televizije „maznule“ rijalitije.

Hepi televizija će imati program namenjem svima, najviše mlađoj publici i deci – 30 odsto informativnog, isto toliko zabavnog, a nešto manje dečijeg, kulturno-obrazovanog i dokumentarnog, navodi se u elaboratu Hepi TV.

Kvalitetan filmski i serijski program, rijaliti program, nastavljanje sa emisijom Provodadžija, sportski program, verski, dnevnik nacionalnih manjina, emisije namenjene osobama sa invaliditetom, samo je deo elaborata televizije Hepi.

Ona je, kako se navodi, povećala gledanost 17 odsto, „jedina koja je zabeležila trend rasta gledanosti“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari