Nastavak predstavljanja elaborata u REM: Danas razgovori sa predstavnicima Pinka, Hepija, BK, UNA TV, Nove S i N1, prisutan i Savo Manojlović 1Foto: K. Živanović/Danas

U prostorijama REM-a danas se nastavljaju razgovori sa direktorima, odnosno glavnim urednicima, televizija koje su konkurisale za nacionalnu frekvenciju.

Iznose se elaborati, a potom na pitanja članova Saveta REM-a odgovaraju predstavnici Pinka, Hepija, BK, UNA TV, Nove S i N1.

Među prisutnima su i Savo Manojlović i Nikola Stanković iz Inicijative Kreni-promeni, obučeni u majice na kojima piše: „Ko je naručio spot protiv Olivera Ivanovića“.

Oni su došli na predstavljanje elaborata Pinka i sede iza Željka Mitrovića.

Nastavak predstavljanja elaborata u REM: Danas razgovori sa predstavnicima Pinka, Hepija, BK, UNA TV, Nove S i N1, prisutan i Savo Manojlović 2
Foto: K. Živanović/Danas

Pre nego što su se glavni akteri i pojavili, ispred zgrade REM -a stajao je Simo Spasić sa provokativnim i uvredljivim transparentom na kojem se list Danas, N1 i Nova „prozivaju“ da ignorišu srpske žrtve.

Nastavak predstavljanja elaborata u REM: Danas razgovori sa predstavnicima Pinka, Hepija, BK, UNA TV, Nove S i N1, prisutan i Savo Manojlović 3
Foto: K. Živanović/Danas

Javni deo borbe za četiri nacionalne televizijske frekvencije i isto toliko radijskih počeo je juče u Regulatornom telu za elektronske medije, predstavljanjem Tanjug TV i TV K1, koje zajednički konkurišu za jednu frekvenciju, a potom su svoje programe iznele radio stanice.

Jučerašnji dan obeležio je sukob članice Saveta REM-a Judite Popović i prednice Saveta Olivere Zekić koja joj je oduzela reč navodeći da joj se tako može jer je predsednica Saveta. Takođe je ostala upečatljiva izjava Zekić da je ovo potpuno novi konkurs i da se neće gledati šta se dešavalo prethodih godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari