Olivera Zekić ponovo u Savetu REM-a

Ostavite komentar


  1. Da li je to onaj Miladin Kovacevic koji mesec dana nije “mogao“ da utvrdi procenat izlaznosti na zadnjim izborima?

  2. Niko ne treba da se brine za drzavu Srbiju koju vodi SNS na celu sa AV sve visnjim i sve mogucim!Olivera Zekic je prava slika naprednog clana partije SNS,likom i delom branila je svoju funkciju u REM-u onako kako samo ona ume!Lista zvezda SNSa pojacana je mladim lavovima u skupstini Srbije tako da se ne brinemo i ne sekiramo,nasa drzava je u pravim rukama….za put u nepovrat!

  3. Sto losiji, sto arogantniji, sto bez0obrazniji, to bolje! Sve po meri vodje koji je za psihijatriju. Njemu se dive samo Cirjakovic i kompanija koji su i sami sa dijagnozom . Sto bi narod rekao luda kuca !! A narod ko marva ceka Mesiju koji doci nece !

  4. Nije lako početi zanat kod pokojnog Ćuruvije, završiti posle kod Baneta Ivkovića, pa Vesića i javno reći ds su ti Vučić i Dačić prijatelji. Došla iz Kraljeva u BG, pa je zaslepela svetla velegrada i izgubila moralni kompas. U životu je važno biti prijatelj i bogatom i prosjaku ali samo ako su čestiti ljudi. Ovde je jasno o kome je reč.

  5. O. Zekic je bedno sluzince rezima. Ptava slika clanstva SNSa, ambiciozna, bahata i lisena svakog integriteta i obzira.

  6. Нисам сумњао да ће лепа Оливера бити поново члан Савета РЕМ-а. Миладин је изузетан човек. Али, замислите небулозу да члана Фискалног савета предлаже гувернер банке. Тог истог тела које треба и критички да се односи према трошењу новца. Комедија апсурда. Овде ни Јонеско не помаже.

  7. Ta harpija nije dobra ni za sta sem da je neko malo edukuje o tome kako ne biti zao…Ali neki ljudi ( sto se za ovu spodobu ne bi moglo reci ) se rode sa ozbiljnim greskama…i naravno bez morala, obraza i osnovnog vaspitanja..!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.