Onlajn predstavljanje beogradskih fakulteta maturantima 29. i 30. marta 1www.bg.ac.rs

Univerzitet u Beogradu organizuje prvi virtuelni sajam obrazovanja za učenike srednjih škola u Srbiji 29. i 30. marta, od 10 do 16 i 30 časova.  

Svoje studijske programe na zum platformi (http://skr.rs/virtuelnisajam) i u direktnom kontaktu sa maturantima predstaviće fakulteti Univerziteta u Beogradu.

Prvog dana predstaviće se Medicinski fakultet, Fakultet veterinarske medicine, Stomatološki, Farmaceutski, Arhitektonski, Građevinski, Elektrotehnički, Fakultet organizacionih nauka, Matematički, Mašinski, Saobraćajni, Tehnološko-metalurški, Poljoprivredni, Šumarski, Tehnički fakultet u Boru i Rudarsko-geološki fakultet.

Drugog dana svoje programe predstaviće Biološki, Geografski, Fizički, Hemijski, Fakultet za fizičku hemiju, Ekonomski, Fakultet bezbednosti, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Pravni, Fakultet političkih nauka, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Filozofski, Filološki, Učiteljski i Pravoslavni bogoslovski fakultet.

Svaka visokoškolska ustanova predstaviće svoje studijske programe u prezentaciji do 20 minuta, a nakon toga predstavnici fakulteta biće na raspolaganju učenicima u odvojenoj “sobi” za dodatna pitanja i konsultacije.

Na Univerzitetu u Beogradu u narednoj školskoj 2022/23. godini biće mesta za oko 15.000 brucoša, a fakulteti će ponuditi više od 100 studijskih programa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari