Osude napada na romskog dečaka iz OŠ "Karađorđe"

Ostavite komentar


  1. E ovi što sa nasiljem kreću u osnovnoj školi su jugend varijanta onih koji dave novinare po opzicionim skupovima, napadaju opozicione aktiviste, nasrću i ubijaju strance ( Taton), diluju drogu, bakljama sakate policajce, itd. itd.

  2. mesecima upozoravamo na nasilje i rasizam jer su politicke elite i aktuelni predsednik decenijama promovisali fasisticke ideje i nasilje prema drugim manjinama i nacijama.Rusenje islamskog objekta u Zemun Polju,rasisticki odnos prem romskoj deci na Kalemegdanu od strane komunalne policije,premlacivanje romske dece od strane policije i sluzbenika u Valjevu samo su neki od preko 40 napada na romsku populaciju u Srbiji za poslednjih godinu dana

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.