Zvezdini fudbaleri popravili su protiv Jagodine utisak i učinak iz meča sa Jagodinom, pa ne žele da ga pokvare na gostovanju Napretku. Cilj su sva tri boda, po mogućstvu začinjena igrom dostojnom jednog od favorita u trci za titulu.


– Čeka nas težak duel sa dobrom i iskusnom ekipom. Posebnu pažnju moramo obratiti na iskusnog i izuzetno opasnog napadača Mirosavljevića, kojem ne smemo ostaviti ni najmanju šansu. Ali, naš cilj je jasan. Idemo u Kruševac da pobedimo. Nadam se uz manje problema nego u prošlim utakmicama. Mislim najviše na prekide, jer smo čak tri od pet pogodaka primili posle centaršuteva iz kornera ili sa poludistance. Radimo na njihovom otklanjanju i na smanjivanju oscilacija tokom jedne utakmice, pošto nam se dešava da, kao protiv Jagodine, jedno poluvreme odigramo dobro a u drugom budemo loši – nabraja trener Slaviša Stojanović, koji se nada pojačanjima (pre svega) na desnom beku i zadnjem veznom, do kraja prelaznog roka 31. avgusta.

– Vreme prolazi, a ništa se ne dešava. Kažu da vreme curi upravi, a ja bih rekao da ga je za mene sve manje – vapi bivši slovenački selektor, koji pod Bagdalu ne vodi povređenog špica Daudu, ali mu se zato u zadnju liniju vraća opravljeni levi bek Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari