„Otadžbina zove južnjake“: Stigli novi pozivi za vojnu vežbu Vranjancima

Ostavite komentar


  1. Dobijacemo mi.pozive koji nemamo nikog i mi koji imamo po 50 god a mamini i tatini sinovi ce ispijati kafe po kaficima i kao radidi nesto po drzavnim firmama,umesto da se vrati obavezni vojni rok oni ce nas da zovu u petoj i sestoj deceniji

  2. Војска плаћа послодавцу,а послодавац вама као да сте били присутни на послу. Само потврда треба да се однесе.

  3. Oni su primili ratne dnevnice a ja kao Nišlija nisam zato i neću da se odazivam na vežbu ako mi pošalju poziv nek ide predsednik i premijer da brane zemlju malo za promenu ali ne rečima iz fotelje nego puškom na prvoj liniji….

  4. I kod nas u centralnoj Srbiji su dobili pozive za vezbu i ljudi blizu 60 godina.

  5. Ja sam bio prosle godine krajem oktombra na Bazu Jug,putovali smo svojim licnim prevozom(kolima),hrana je bila njihova dorucak u 7h,marenda u 10h i rucak u 13:30,za nezaposlene dnevnica je bila 1000din,obuka nista specijalno vise odmaranja nego neki rad.Naravno zaduzuje se celokupna oprema kao i na redovnom sluzenju.

  6. Прочитах коментаре. Просто не могу да верујем да их пишу Срби. Зашто оволико мржње у појединцима према војсци, Србији и свим народу? Зар хоћете да служите војску која ће бити у саставу НАТО пакта? Шта политика учини од човека!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.