Osveštane prostorije renovirane klinike na Fakultetu veterinarske medicine: Dekan tvrdi nije versko delovanje

Ostavite komentar


  1. Pa i nije iztako verskih pobuda, vec iz prakticnih,da popovi imaju nesto da zarade.A sto se Boga tice, oni znaju samo za jednog koji se za sve pita i odlucije.

  2. Neverovatno u kojoj meri je prisutna dekadencija i maloumnost u ovoj zemlji… Za rubriku Verovali ili ne.

  3. Ova cinodejstva sve više potseca ju na Rusiju gde popovi krste automobile,satove,bazene,pištolje,kalasnikove,noćne klubove i slično.

  4. Jasno mi je ludilo popova koji bi sve da osveštaju , Vučića i njegove ratne zločince ali šta će popovi na bilo kom fakultetu?

  5. Lekari imaju svoju Slavu, Sv Kozmu i Damjana, 14.11 i ne smatram da su se odrekli nauke i zdravog razuma, naprotiv…ali uvek imate onu koja se odazove na pozdrav “ dobar dan zla ženo“.

  6. Osvestavaju Oni Koji be priznaju Darvinovu evoluciju, Biologiju, Heniju, a na verskim Visokim skoliama neizucavaju prirodne nauke niti priznaju njihova dostignuca.

  7. Obrazloženje dekana je labudova pesma! On očigledno nema petlju da iskreno prizna šta je dozvolio, a možda je dobio ponudu koju nije mogao da odbije!?

  8. Nastali trosak skinuti dekanu sa plate. Nek se on nasladjuje u proneveri novca, ali svog novca, a ne naseg.

  9. Eto kako lepo razmišlja neko na funkciji. Nisu imali primedbu njegovi istomišljenici, što znači da je to u redu. A ni verski obred u „državnoj“ ustanovi nije verski obred ako je to vera koju praktikuje dekan i koju dopušta i omiljeni dekan pravnog fakulteta. A sekularna država to je nešto iz Ustava, nešto fleksibilno po meri dekana.

  10. Pre će biti, da profesorka Resanović piše ovakve tekstove jer njena Katedra nije renovirana.

  11. Pogledajte fejsbuk profile profesora sa tog Fakulteta. To vise lici na profile psihicki nezdravih pacijenata nego na profil nekog profesora. Puno je mizoginije i verbalnog nasilja nad zenama. Pogledajte, siguran sam da bi i za policiju to bilo interesantno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.