Otvoreno pismo majke pretučenog dečaka Vučiću i Stefanoviću

Ostavite komentar


  1. Sve ste u pravu.
    Samo.
    islite li da je bilo kome u vlasti bitno šta se desilo u školi Vašem detetu?
    Nije gospodjo,nikome nije bitno, samo nama roditeljima su bitna naša deca i nikome više.
    oraćete dalje sami, sada i uvek.

  2. Bravo mama, samo tako nastavi da vaspitavas svoje dete a ne da se zalis vlasti, vlast nije kriva i ne moze ti zastiti dete..Nisam za nasilje ali se pitam sto bas tvoje "dobro"dete bi pretuceno..bas razmisljam…..

  3. Posle ovakvog pisma, stvarno su oni na potezu ali i mi. Svi mi moramo da se probudimo, jer je došlo bukvalno do kraja. Pogledajte stadione, pa to su naša deca koja se tako ponašaju, čitajte novine, opet naša deca. Mi smo krivi…

  4. Zaista potresno pismo nad kojim se ne može ostati lagodan. Svaka čast na tome što ste ostali u Srbiji i osećam empatiju po pitanju bezbednosti vaše dece. Verujem da će krivac biti strogo sankcionisam u skladu sa Zakonom.

  5. Niti jedan komentar na pismo majke pretucenog decaka.Mislim samo zato sto je sve napisano sa stilom merom i gorkim ukusom.Sto se mene tice bolje da ste pismo odaslali gospodu bogu,deda mrazu ili sneguljici.Gore pomenutim personama ,koji se nalaze ni na nebu ni na zemlji poruke ne stizu.Sanduce je ukvaru,postar ih ne nalazi na adresi,oblaci ih zakriljuju.Kad budu "bubnuli o ledinu",ionako bice svejedno i sve isto.U zemlji Srbiji,sve vise tisine,muk huji a narod blene.

  6. Samo placem. Gde smo dosli? Dno. Obistinila se radikalska ideologija.
    Nasilje, pljuvanje, osudjivanje bez sudjenja. Dragi gradjani Srbije, glefate Pink, citate Informer, nasilje ce zakucati i na vasa vrata. Osvestite se i recite NE ovom djubretu od vlasti i njihovih medija.

  7. Gospodjo,napisali ste im istinu u lice.Ne znam da li ce oni moci sa tim da se nose.Sto se mene tice,ja bih najvise voleo da se samo nose,gde bilo,samo da opet imamo nasu Srbiju,slobodnu i demokratsku

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.