Otvoreno pismo Vučiću zbog torture i mahinacija u RGZ-u

Ostavite komentar


  1. RGZ i Kataster su pod rukovodstvom Borka Draskovica, uz podrsku i asistencuju ministarke Zorane Mihajlovic i premijerke Ane Brnabic, prerasli u pravu mega Jatagan malu. Nemam razloga da ne verujem sindikatima, ali mi korisnici usluga te mega Jatagan male, postali smo marva za eksploataciju nandrdanih i nepismenih SNS „strucnjaka“ koji su postaki vratari RGZ. Uslovljvaju nas obezbedjivanjem kapilarnih glasovan i finansijskim „donacijama“za svoje sefove da bi uneli u katasterske arhive pravosnazne sudske odluke i resenja. I tako po 7-8 godina.

    1. Odem u katastar u Novom
      Sadu.U jednoj kancelariji jedna službenica masira kolegu bukvalno,u drugoj razgovaraju o hrani,za jedan dokument od deset redova slova im je trebalo 2 sata,i kad su mi doneli vidim da su brojevi pogrešni,i tako još 2sata čekam.,svi prilazi kancelarijama sa policijom pod oruźijem,šaltetuše jedino lupe pečat i daju spisak otštampan šta treba priložiti.Ako zagube dokument u arhivi treba da platiš 8000 din da ga potraźe.Moj dokument iz 2006g nisu našli pa sam morao sve iz početka i pored toga ministarka reće da legalizacija košta 5000 a mene je koštala 12000 d iako je u pitanju jedno soban stan u zgradi.

  2. A i ti zaposleni u katastru su cvećke
    Za upis u katastar kod promene vlasnistva nepokretnosti čekao sam śest meseci umesto zakonskih pet dana.
    Gde se denuśe stosedamdesetpet dana?
    Po svemu sudeći tarifu za izdavanje reŝenja nisam ispośtovao?
    Istinitosti radi stojim na raspolaganju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.