Panić: Naš zdravstveni sistem se godinama urušavao i ovo su rezultati toga

Nakon bolnica u Nišu, Ćupriji i Valjevu, korona prodrla i u bolnice u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Niko pa ni Svetska zdravstvena organizacija nije ocekivala sirenje i alarmante ishode virusa Covid 19 . Sada je vazno da budemo disciplinovani,opreme i lekova ima i da ovo prevazidjemo sa sto manje posledica.

  2. „To je nama Vaša borba dala“. Hteli smo „demokratiju, liberalni kapitalizam, Privatnu svojinu.
    Dobili smo:
    I sada se protiv pandemije bore ostatci Socijalističkog sistema koje nismo stigli da uništimo, pa se i po tome vidi snaga i kvalitet tog sistema.
    Žalićemo mi, ako već ne žalimo za mnogo toga.

  3. Nezvanično, ni vršačko porodilište više nije u funkciji. Karantinirano je posle kontaminacije, samo se ne objavljuje poradi viših državnih razloga.
    Da se pokrajnskom sekretaru za zdravstvo ne krnji politički angažman i profesionalni ugled. Možda i objave za koji dan. Videćemo.

  4. Zasto vazda neko poredenje sa regionom. Uvek bolji od svih. A sve pada u vodu kada se ude u nekakvu zdrastvenu ustanovu. Jad jad i samo jad

  5. Živim u selu u Južnom Banatu, pošto sa 71 godinom ne mogu da idem u apoteku u selu za terapije za mene i suprugu, pozvao sam apoteku (naravno privatnu) i pitao ih šta da radim. Na moje oduševljenje, ljubazna apotekarka je uzela broj zdravstvenih knjižica, spremila sve lekove i lično ih sama donela na kućni prag. Dao sam joj karticu sa koje je naplatila lekove i vratila mi je nazad uz ponudu da je mogu nazvati kad god mi nešto treba. Poruka, nije istina da samo državne apoteke dostavljaju lekove …

  6. Sve u životu dođe na naplatu !

    Ko ne ulaže u budućnost plaćaće cehove iz prošlosti.

    Sva srećom Vlada Srbije je uočila taj problem i već neko vreme maksimalno ulaže u tdravstveni sistem ali ne može se za tako brzo obnoviti nešto što je decenijama zapostavljeno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.