Kran pao na zgradu u Novom Sadu pod naletom vetra (FOTO, VIDEO) 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Pod naletom oluje koja je iz Hrvatske i Slovenije večeras stigla i u Srbiju došlo je do nezgode kad se srušio kran na jednu od zgrada u Novom Sadu. Za sada nema informacija o povređenima.

Fotografija krana objavljena je na Instagram stranici 192_rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Upozorenje RHMZ-a

Jako grmljavinsko nevreme koje je zahvatilo severozapad Vojvodine, u naredna dva sata proširiće se na veći deo pokrajine uslovljavajući veoma intenzivne pljuskove, jaku grmljavinu, jak i olujni vetar, kao i lokalnu pojavu grada.

Prema izvštajima italijanskih medija, snažno nevreme pogodilo je severni deo pokrajine Lombardija gde je padao grad veličine teniskih loptica, a u severoistočnom delu Milana danas pre podne pojavio se tornado, pa je snažan vetar rušio stabla, a grad je oštetio mnoge automobile, dok je dva podvožnjaka poplavila voda.

Nevreme je u međuvremenu zahvatilo južne i centralne delove Sloveije i Istre, a na snazi je crveni alarm Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) na grmljavinu praćenu jakim i olujnim vetrom, intenzivnim pljuskovima, za riječku, gospićku, karlovačku i zagrebačku regiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari