Parandilović povodom oslobađanja okrivljenih za ubistvo Ćuruvije: U Srbiji se zločin isplati

Ostavite komentar


  1. Kada god ne znaju šta će svi koji mrze Srbiju sete se nekog događaja iz prošlog veka kako bi okrivili Vučića.

  2. Botine su očito dobile naređenje da se uključe u komentare komentara ove besprizorne odluke, koja ne daje nadu da će nam ikada biti bolje i da je malo što su jednom ubili Ćuruviju, nego ga i mrtvoga ubijaju, po naredbi psihopate.

  3. Na Prota Spiridon. Bliži se zora, pa psihopata koji je bio i direktni naredbodavac ubistva pokušava da izbriše svoje smrdljive krvave tragove, do kojih bi se svakako došlo, na kraju poštenog suđenja. Na nama je da im to ne dozvolimo.

  4. Jel se zna nešto o ubistvu Olivera Ivanovića i Cvijana? Možda nešto zna onaj što sve zna. I onih u Banjskoj! Trebalo bi mu osvežiti pamćenje!

  5. U Srbiji su državni tužioci nesposobni da svoje predmete potkrfepe dokazima. Bravo za sud koji je taj nedostatak dokaza prepoznao i okrivljene oslobodio uprkos neviđenoj medijskoj hajci!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.