Pas Zigi sedmog dana od zemljotresa u Turskoj spasio još jedan život 1Foto: MUP

Spasilački pas Zigi je još jednom pokazao zašto ga smatramo ravnopravnim članom Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije, saopštio je MUP. Zigi je i danas, sedmog dana od zemljotresa u Turskoj, nanjušio živu osobu koja je spasena.

Vatrogasac Zigi je još jednom pokazao zašto ga smatramo ravnopravnim članom Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, navodi se na Facebook stranici MUP-a.

– Zigi je nanjušio živu osobu i time potvrdio sumnje da se ispod ruševina nalazi osoba koja daje znake života. Trenutno lokalne službe za spasavanje rade na izvlačenju lica. Vatrogasac Zigi je još jednom pokazao zašto ga smatramo ravnopravnim članom Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova. Zigi je nanjušio živu osobu i time potvrdio sumnje da se ispod ruševina nalazi osoba koja daje znake života. Trenutno lokalne službe za spasavanje rade na izvlačenju lica, kažu z MUP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari