Pašalić: MUP u odgovoru tvrdi da je hapšenje Obradovića bilo po zakonu

Ostavite komentar


      1. Godinama radim u ZG. Sta je moja institucija nekada bila, ponos! Sada bruka! Obradovic? Yucom? Mup? Ni na jedno pitanje nije dao konkretan odgovor. Mene je sramota njegove sramote. A kako ga je tek gledati i slusati svaki dan. Strasno.

    1. Pa sad ovde u Americi ovakav skandal bi glavna vest na svim televizijama i novinama. Draga „Sofija“, Obradovic je castan covek, a ovi koji branis dno dna.

    2. U autokratskoj Rusiji da, ali u SAD nikako, jer tamo ne postoje državne fabrike oružja, “rupe bez dna“ za taljenje režimskih ljudi. Informišite se malo pre obavljanja botovskih zadataka. Ovako ispadate glupi u društvu.

      1. Pašaliću, ma svaka Vama čast! Impresionirana sam, na urgenciju su Vam odgovorili u zakonskom roku?! A koji je to zakonski rok za odgovor na urgenciju Zaštitnika građana? Ipak Vam saopštenja mora sastavljati neko ko se elementarno razume u postupak Zaštitnika građana. Hvalite se odgovorom na urgenciju, povodom pogrešno postavljenog pitanja. Bolje je da se uopšte ne bavite slučajem ovog hrabrog čoveka, nego da se njime bavite na ovako uvredljiv i ponižavajući način.

  1. Po opisu hapšenja koji je dopro do javnosti, džipovi, „avioni, kamioni“ , ispada da je bilo nepotrebne teatralnosti i preterivanja od strane policije. Ne moraju službe da u svemu kopiraju vođu.

    1. On bio dobar sudija? On je bio samo dobar poslusnik svakog rezima. Goreg sefa nismo mogli dobiti. Sasa i zamenici su bili odlicni. Niti sta zna, najgore pravnike i ljude je uzeo za savetnike, okruzenje mu je katastrofalno. A, on, izgubljen slucaj.

  2. A sta si crni Pasalicu ocekivao da MUP odgovori. Savamala se nije desila, zgrada na Kopaoniku se sama zidala, kuca novibara iz Grocke se samozapalila, Jutka je volkao i zelkao jer je Marija tako htela…. E Pasalicu, Pasalicu kakav si ti lik.

  3. Ovo je pokusaj zamajavanja i obmanjivanja javnosti! Sad treba da se izjasni Obradovic!? Od kad to ZG, kad postupa po sopstvenoj inicijativi sprovodi dvostranacki postupak?

  4. Zoki, priupitaj ih na osnovu cega koriste snimke JP Putevi Srbije da bi ustanovili prekrsaje tipa „istekla registraciona nalepnica“, i po kom zakonu to rade.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.