Pašalić: Nezadovoljavajući položaj radnika

Ostavite komentar


  1. Iz licnozg iskustva : institucija Zastitnik gradjana i ovaj gospodin ne stite gradjane vec VLAST. Inace , kako tumaciti ovo da vam sluzbenik, pravnik, iz ove instiotucije , u vreme kada je na celu bio S.Jankovic, kaze da imate veoma ozbiljnih osnova za prituzbu, da su vam povredjena prava , a da vam onda u odgovoru na vasu prituzbu posle vise meseci u kojima je doslo do izbora novog zastitnika -ovog gospodina, navedu kako data javna sluzba na koju ste ze zalili ,gresi, ne postuje ono sto je i sama odlucila, resila…., ne odgovara na predstavke u zakonskom roku …, da su joj ukazali na nepravilnosti ect, a onda zakljuci kako vam prituzba nema osnova jer nije sluzba povredila zakon! Dakle, naprave od vas ovcu , a vi trazili zastitu od vuka koji ce tek sad, posle moci i smeti da vam radi svasta.

  2. Pasalic je nabrojao dobro poznato stanje i status zaposlenih u Srbiji. Relevantna informacija od ovog drzavnog organa je bila bi, sta je konkretno uradio da spreči nabrojane devijacija. Devijacije iz srpske svakodnevnice. Ovako, ali biva prigodna prvomajska promocija koja se 2 maja zaboravlja

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.