„Patroldžije“ nesmetano love ljude

Članovi "Narodnih patrola" u Somboru privedeni u policiju zbog napada na migrante

Ostavite komentar


  1. Danas migrante, a sutra će privoditi i ostale. SA odredi u Srbiji, 21. vek.

    1. Чуди ме како тебе још нису привели???

      1. Eto mi te identifikivali, locirali.Sve što napušeš mi beležimo jer digitalizacija to omigućuje.

    2. Pošto Srbi sa istorijom koju nemaju imaju problem evo.Braon košuljaši su bili para vojna firmacija u rajhu koja je imala zadatak prinalaziti jevreje,označavati ih,iznačavati njihove pristirije sa davidivom zvezdom.Jad su postali brojniji od Vermahta tj vojske Adolf ih je likvidirao postavivši im zamku i optužio za ne moral,orgije.

  2. Uopšte se ne slažem sa konstatacijama g-dina Cucića kako su „patroldžije“ neki banditi sa fantomkama koji po SOmboru i okolini haraju i rade šta hoće. Prvo, to uopšte ne odgovara istini, jer se po Somboru neprestano i nesmetano kreće veliki broj „migranata“. Lično mislim da su vojni dezerteri, jer su svi približno istih godina, skoro uniformno ošišani i opremljeni istim rančeima i mobilnim telefonima, bez žena, staraca i dece, ali to je samo moja opaska. Drugo, ti „miroljubivi migranti“ često prave ogromnu štetu po kućama na periferiji, vikendicama, preskaču preko bedema i upadaju u tudja dvorišta, kradu, neretko kidišu i na mladje ženske osobe. Treće i najvažnije, policija ne baš često kontroliše te grupe i uglavnom se ponaša nezainteresovano dok neko od stanovnika grada ne pokrene lavinu nezadovoljstva. Upravo je to i razlog nastanka „narodinih patrola“ jer su to ljudi koji štite svoju imovinu i porodice. Ako država neće (jer ubire ogroman novac od EU za smeštaj „migranata“ (samo da ne dodju do svog odredišta!) a očigledno neće da zaštiti svoj narod, ko će onda? I po ko zna koji put žrtve postaju krivci i cela priča se okreće naglavačke zato što to nekome jako odgovara, a u celoj priči istina je najmanje važna.

    1. Ja tvrdim da si ti došao preki Drine da nama soliš panet.Nisu nisili oružije znači nisu vojni dezerteri .Kod mene su dibri došli ali ti ne.

  3. Patroldžije identifikovane.Na društvenim mrežama slike sa podacima.Teririste treba rasjrinkati javno.Slike sa svim podacima.Uz „obradu“ u polcijskoj stanici.

  4. Ne valja vam ova prica „poznato je da se Afganistanci i Arapi ne trpe“, jer odakle njima pravo da se ne trpe i da se time pravda cinjenica da oni ne idu u centar vec slobodno lutaju van svih zakona i pravila? Tom logikom dajete pravo i nasim obicnim gradjanima, a posebno nacosima i fasistima da nekoga ne trpe, a i da se setaju u grupama bez dokumenata i koriste tudju imovinu za smestaj? Ima da se trpe kako znaju i umeju u prihvatnim centrima, ako hocete da objasnite ljudima da treba da trpe grupe vojno sposobnih muskaraca, bez zena i dece, nepoznatog porekla i bez dokumenata, na kucnim pragovima u blizini svojih porodica!

  5. Отказујем претплату због оваквих бљувотина, с обзиром на то да пљујете људе који покушавају да заштите нас голоруке грађане, које је држава оставила на цедилу. Надам се да ће сав поштен свет да реагује на овакве испаде којекаквих новинара, а уредник Данаса нека стави прст на чело.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.