Performans Žena u crnom o Srebrenici, prisutni desničari skandirali Ratku Mladiću

Održan performans Žena u crnom posvećen žrtvama Srebrenice

Ostavite komentar


  1. U Nemačkoj bi ih policija pohapsila jer je zabranjeno veličati nacizam. U Srbiji ih policija čuva. Zato sve normalno pobeže u Nemačku. Ne ide se samo zbog većih plata i višeg standarda.

  2. Zene u crnom.Kakav mistican naziv, za zenu kao majku, davaoca zivota I nesebicne ljubavi.

  3. Zene u crnom nikada ne protestuju kada neko napada srpski narod…

  4. Lijepa poruka za neke od Schmidta : prilično je jednostavno za one koji imaju fantazije da bi bilo dobro mijenjati granice. Ili imaju fantazije da kreiraju nove zemlje rekao bi im da je gotovo . Mile i Aco rekose : dobro , mora tako biti , odose nasi snovi kao mjehur od sapunice

  5. Jeste presuda samo Pojedincima ali skoro ceo narod opravdava genocid u Srebrenici, ne kaje se i otvoreno je ponosan na to.

  6. Opet ti belivukovci, pa i mi ostali mnogi Srbi mislimo da je u Srebrenice izvršen genocid i treba li neko u zemlji Srbiji iz BiH da skandira fašizam a mi da ćutimo. Granica Srbije i BiH je otvorena samo za srpske nacionaliste da prave svoja belaja po zemlji Srbiji umesto da se okrenu istini i shvate stvarnost. Nema mira i pomirenja bez suočavanja sa samim sobom, svojim greškama. Hoću reći ako neko hoće da živi ovde mora ovde da plaća porez a ne u t. z. Republiku svoju. Mi Vas volimo i molimo da više ne činite Zla u naše nacionalno ime.!!!!???

  7. Uporedjivati streljanje ratnih zarobljenika ..a broj je upitan,i to uporediti sa genocidom nad Jevrejima , i ostalim u nacističkoj nemackoj …to je obezvredjivanje zrtava u Sudnicu, Jasenovcu, Methauzenu.

  8. Nisu to desničari nego ljudi koji ne prihvataju da se tamo desio genocid, a to što to neko hoće da okvalifikuje kao genocid i da proizvoljno ili kako mu je nametnuto bez analize nezavisne komisije i o broju žrtava treba da se i vaši novinari zapitaju gde im je objektivnost ili to rade za pare.

  9. Žene u crnom su debelo plaćene za sve što rade. Briga ih za žrtve u Srebrnici. Rade svoj posao…

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.