Petković: Duplo više napada na Srbe na Kosovu nego prošle godine

Ostavite komentar


  1. To čija je imovina na Kosovu je mnogo komplikovanije nego što navodi Petković…falsifikovali su svi…i srbi i albanci…tako da zbog nedostatka dokumentacije gotovo nemoguće biti precizan u pravnom smilu reči…pa pogledajte na primer koliko je vidjenijih SPS-ovca neposredno pre povlačenja 1999 prenelo najatraktivnije lokacije prenelo katastarski na svoje ime i da je te iste lokacije odmah prodalo kupcima albancima…pa kojim parama je Dačić platio dugove SPS-a posle 2000 godine…prema tome reći da je kriva samo kosvska strana je ili čisto neznanje ili namerno izvrtanje istine… U Djakovic naprimer za vojnu zgradu su antidatirana sva dokumenta od strane vojnih vlasti…do 1999 to su bili samo službeni stanovi a onda su se pojavili navodni korisnci kojima je vojska izdala falsifikovana dokumenta po principu ‚‚ko se prvi javi‚‚…

  2. Nemoguće da se to događa. Na KiM imao vojne i policijske snage „demokratskih i humanih“ zemalja koje su stvorili „multietničku“ državu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.