Petković: Međunarodna zajednica da otkrije i kazni zločince koji su 1999. godine ubili 14 Srba

Ostavite komentar


  1. More, sve da otkriju! I Jovanjicu i Savamalu, i ono sa njegovom telesnom gardom, asfaltiranje puta u Ritopeku i ćevapima od ljudi, i paljenje kuće novinara Jovanovića dok su on i njegova supruga bili u kući i hiljade drugih nasilnih smrti građana Srbije u poslednjih deset ipo godina, i sve finansijske marifetluke tvojih gazda Petkoviću!

  2. U potpunosti se slazem sa drugom Petkovicem ,time bi se otkrilo dali su to uradili srbi,albanci ili neko treci..a mogla bi Srbija kolko za pocetak,kako je nagovestio Vucic,pa zaboravio..da se obelodani prava istina ko je ubio 1998 srpsku decu u kaficu Panda u Peci na Kosovu..

  3. Petković: Međunarodna zajednica da otkrije i kazni zločince koji su 1999. godine ubili 14 Srba sve medjunarodne zajednice trebaju da reaguju na takve zlocine trebajuse kazniti naravno kad vide da im niko nista ne rade oni nastavljaju i dalje mnogo je to gofdna proslo oni su na slobodi i jos usporavaju da im bude jos bolje gde to ima da se radi to zlo se treba i mora kazniti za svaki zlocin sto jesu pocinili svako zlo imaju dokle ce taj zlo na slobodi dali su to zlocini medjunarodne zajednice sami ? Sto to zlo ne sprece sto to zlo i svaku slobodu dozvoljavaju !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.