Petković posle nove runde dijaloga: Priština odbija sve predloge

Ostavite komentar


  1. To je sila sto cine nemaju to pravo to je illegalno sto dozvoljavaju teroristimai clanstva kosova saveta evrope to i sami znaju da nemaju pravo da to rade za ZSO su oni odgovorni sto jesu bili garant srbiji takose to ne radi izbegavaju godinama nije srbija za to kriva tudja se zemlja lazima i silama ne otima kosovo i metohija je srbija i srbija treba da brani svoje pravo u svpju zemlju i za svoju zemlju mir izbegavaju sami 9 godina nije srbija kriva za njihove lazi sto ih vine i izmisljavaju godinama !!!

  2. Srbija treba da povlaci priznanja illegalnog kosova svega je tamo illegalno u svemu sta rade zlo i sila lazi na gomile srbija da nema vise poverenja u nikoga !!!

  3. Dosta je bilo nema vise dijaloga sve dok se ne formira ZSO i svega sto nisu resili da rese srbija je svoj zadatak zavrsila i treba srbija da pivlaci priznanja ilkegalnog kisova

  4. Bez ZSO nema vise dijaloga dosta su svega izbegavali nije srbija kriva za njihove lazi !!!

  5. Kad rese ZSO da se formira onda se razgovara dosta je bilo lazi i trebaju oni koji su za to garantovali da formirsju ZSO i nesmese vise lagati niti izbeci !!!

  6. Bez ZSO nema vise dijaloga dosta su bile lazi na gomile i treba srbija da povuce priznanja ilkegalnog kosova fosta je bilo svega sa kazima illegalnog i svega prekrseno !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.