Počeo javni uvid u projekat zaštite zapadne obale Dunava u Donjem Milanovcu 1Foto: TOOM

Uvid u Studiju o proceni uticaja zatečenog stanja na životnu sredinu projekta zaštite zapadne obale Dunava u Donjem Milanovcu koju je Opština Majdanpek kao nosilac projekta podnela Ministarstvu zaštite životne sredine na saglasnost, moguć je do 3. novembra ove godine u prostorijama, kao i na službenom sajtu ovog ministarstva i opštine Majdanpek

Studija o proceni uticaja zatečenog stanja na životnu sredinu projekta zaštite zapadne obale Dunava u Donjem Milanovcu odnosi se na građevinu kojoj je osnovna funkcija zaštita postojeće obale od talasa, a njeno korišćenje treba da bude i u funkciji proširenja šetališta, i arhitektonskog uređenja obale.

Uvid u podnetu Studiju zainteresovana javnost, kako se navodi u obaveštenju Ministarstva zaštite životne sredine, može izvršiti u prostorijama ovog ministarstva u Beogradu svakog radnog dana od 11-14 časova, kao i na službenom sajtu ministarstva.

Uuvid u sadržinu predmetne Studije može se izvršiti svakog radnog dana i u prostorijama opštine Majdanpek do 3. novembra ove godine.

Primedbe i mišljenja na ovu studiju podnose u pisanom obliku i dostavljaju Ministarstvu zaštite životne sredine, a javna rasprava i prezentacija predmetne Studije biće održana u prostorijama Centra za kulturu i obrazovanje Donji Milanovac, 4. novembra ove godine.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari