Počinje prolećna akcija odvoženja kabastog otpada u Subotici 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Tradicionalna prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava, koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica, počinje u četvrtak, 23. marta, a krenuće iz Čantavira.

U sklopu prolećnog komunalnog uređena gradskih i vangradskih mesnih zajednica, JKP “Čistoća i zelenilo” postavljaće kontejnere zapremine pet metara kubnih za sakupljanje kabastog otpada iz domaćinstava.

Kontejneri će se postavljati na lokacijama po unapred utvrđenom programu do 8 časova, a prazniće se između 12 i 14 časova, odnosno 17 i 19 časova.

U onim mesnim zajednicama u kojima ova akcija bude trajala po dva dana, kontejneri će ostati na lokacijama tokom noći i povlačiće se narednog dana od 17 časova, dok će u onim mesnim zajednicama u kojim akcija bude trajala jedan dan, povlačenje kontejnera početi od 17 časova.

Nakon uklanjanja kontejnera, inteventna grupa “Čistoće” uređivaće punktove.

Akcija će krenuti iz naselja Čantavir, gde će u četvrtak i petak kontejneri za sakupljanje čvrstog i kabastog otpada biti postavljeni na uglu Maršala Tita i Železničkog trga, Kanjiškog puta i JNA, Bolmanske ulice i Atile Jožefa, Topolskog puta i Jedinstva, kao i na uglu Srbobranskog puta i Maršala Tita.

Prolećnom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 14. juna.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari