Počinje sa radom Euronews u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Sa kojim medijskim i telekomunikacionim grupama o „brendiranim afilijacijama“ u Srbiji je Euronews potpisao ugovor, da bi njihova namera da izgrade pouzdan nezavisni informativni kanal uopšte bila moguća? Teško je zamisliti da će Telekom, koji kroz svoje ugovore sa Telenorom ne skriva svoju nameru da uništi United grupu to omogućiti, jer je njihov jedini cilj da promovišu aktuelnu vlast i da onemoguće bilo kakvo drugo mišljenje koje se toj vlasti suprotstavlja. Da nije tako, Telekom bi odavno emitovao kanale Unuted grupe pod istim uslovima koji važe i za sve druge tv stanice, a što on do danas nije učinio. Zato je dovođenje Euronews-a u Srbiju još samo jedan u nizu spinova aktuelne vlasti, kojim ona pokušava da ublaži kritike Evropske unije koje se odnose na medijske slobode u Srbiji!

  2. Dan će započinjati sa „Dobro jutro predsedniče Vučić“.
    Nisu ni morali dolaziti.

  3. Zašto siluju srpski jezik sa nazivom televizije? U svojim reklamnim video snimcima svi koriste izraz Euronjuz. Pa majku mu, valjda Juronjuz . Pa jel euro ili evro ispravno reći?

    1. Евровести. Да је среће, да се поштују српско писмо и граматика.

  4. Stideo bi se i „naslikati“ na kanalu ove Vučićeve agitpropovske televizije. Upravo su blokirali urednika NIN-a dok kritikuje prvog srbijanskog lopinu. Tehnički problemi – kažu!? Objaviće sve kasnije. Malo sutra.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.