Podrška medijskih udruženja NIN-u

Ostavite komentar


  1. Znam da nece komentar biti objavljen ali da li se moze neko optuziti bez dokaza?

  2. Naslov ovog članka "NS:Glavni fantom iz Savamale", ne zvuči kao da čitaocu sugeriše moguće zaključke, već direktno upućuje na ličnost g-dina Stefanovića kao glavnog aktera datog događaja u Hercegovačkoj ulici. Da li on treba da se brani ili da prepusti NIN-u da i dalje "pretpostavlja" njegovo učešće u tome?

  3. Optuzivanje bez ijednog dokaza? Sta je ako nije kaljanje casti, pa svaki gradjanin bi podneo tuzbu protiv NIN-a! Sto se lepo ne izvine coveku i gotova prica nego sada izigravaju zrtvu.

  4. Kao sto je nin platio tako ce i ovi ostali. Nebojsa je vredan posten covek.. a da mu neko ““““zakaci““““ delo za koje nema dokaze da je on uradio..mislim cist neprofesionalizam.

  5. Критикујете власт тако што бесомучно нападате судије!?Ко врши притисак на правосуђе?Па где сте били претходних двадесет година да тражите правду у Стразбуру?Спавали сте док се све око вас урушавало? Сад би да све исправи Вучић? Срамота!

  6. Novine u Srbiji moraju da shvate da ne mogu vise pisati tekstove koji blate nasu Srbiju, nas narod i nasu vlast po nalozima zapada. Presuda NIN-u je presedan, steta sto je novcana kazna premala, trebali su da ih klepe bar za milion.

  7. Ovo je direktan pritisak na nezavisnost tužilaštva i sudstva, a zapadna podrška je jasna, pa oni ih i plaćaju, i NIn i 9o odsto medija u Srbiji, kod sebe zatvaraju i ukidaju medije koji njih razotkrivaju , čista dvoličnost..

  8. Umesto provere "nisam robot", trebalo bi da uvedete proveru "nisam bot". U vidu testa inteligencije, na primer. To bi rešilo mnogo toga….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.