Podrška za Mariju Lukić

Saopštenje povodom predstojećeg ročišta u postupku Marija Lukić protiv Milutina Jeličića Jutke

Ostavite komentar


  1. Gđa Marija Lukić je svojom hrabrošću i upornošću dospela u žižu javnosti, braneći svoj obraz ali i obraz svoje porodice, kao i sve one nesrećnice koje ćute na ista zlodela (ili je čak napadaju, braneći siledžiju). Koliko je Srbija propala za ovih 7 (sedam) poraznih godina vladavine AV-a i njegove kamarile govori nam i to da nema ni časnih izuzetaka među sudijama koji bi, makar pokušali, da odbrane zakon, pravo i pravdu, ne samo u ovom slučaju. Raspitajte se malo kako je izgledao Čikago u vreme prohibicije i „vladavine“ Al Kaponea, e pa oni su male bebe u odnosu na Srbiju danas. Jad, beda, čemer, očaj … Ljudi, isključite televizore, ne zabijajte glavu u pesak (nešto će Vam ostati na izvol’te), otvorite oči, počnite da mislite!

  2. Kada imate vrhovnog tiranina,onda se i mali samo množe i svoju tiraniju iskazuju prema sklonostima i potrebama.Neko seksualnim nasrtajima,kao ovaj nesrećnik iz Brusa,neko pokušajem ubistva novinara koji je raskrinkao lokalnog moćnika,neko iznajmljivanjem batinaša za oponente … sve u svemu mnogo je Marija Lukić,po raznim osnovama, u ovoj zemlji koje traže elementanu pravdu za sebe i svoje najbliže.Zato nam je kao hleb potrebna solidanost da stanemo jedni uz druge u ovoj igri tirana sa rajom.

      1. @Nikola M.: Gospodine Nikola, znate li koliko para treba uložiti u Srbiju da bi se ostvario Rumunski scenario? Kada se namire hajduci, za jatake i narod neostade ništa.

  3. Polazak iz Beograda organizuje Ne da(vi)mo Beograd, ali vidim da se oni ne guraju u prve redove naslova već to rade iz uverenja i bez marketinške agende. Zato ću ja bar ovako simbolično da ih pohvalim i da im ovako javno obećam svoj glas na narednim izborima na kojima odluče da učestvuju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.