Pokret za preokret tražiće ukidanje nameta u okviru računa za hladnu vodu

Ostavite komentar


  1. Ma treba da zaokruže namet na 1.000 rsd ? Narod trpi i ćuti. Može im biti da rade šta hoće. Mnogi vole da budu potčinjeni i ugnjetavani, da robuju….

  2. Hvala bogu. Tu je nenormalna kraja. Najmanje su racuni za hladnu vodu 20 posto veci. Iate primer na n. Beogradu da su gradske vlasti vratili 36 hiljada evra za preplacene racune.

  3. Istu tu glupost je uvela bivsa vlast za struju i to je bilo ok. Zasto ne trazite da se i ona ukine nego samo za vodu? Placamo EPSu njihovu obavezu da im mreza bude pod naponom, isto kao sto sada vodovodu placamo njihovu obavezu da imaju pritisak u cevima. Dobar je primer i ako ne ukinu neka placaju iz budzeta svakom privatniku koji otvori radnju za cekanje da mu udje musterija. Na zalost osim povlasjivanja glasacima u ukazivanju na nepravde i kradje u predizbornim kampanjama politicari nece uciniti nista da se sa tim kradjama prestane jer su ih upravo oni i odobrili, ako ne i smislili. Posle izbora druga prica i nove kradje preko javnih preduzeca, poreza, akciza, smanjenja davanja bebama i penzionerima, povecanja cena jer nam treba veci profit ili prihod budzeta za jarbole i sulude populisticke proojekte na kojima se moze dobro ukrasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.