Policija prijavljuje "organizatore" Protesta protiv diktature

Na osnovu toga što su "vodili" skandiranje ispred Informera i "izdvojili se na čelo kolone kao organizatori"

Ostavite komentar


  1. E sada posle izjava Radulovića i Živkovićama, sa slikama svih opozicionih lidera koji predvode tzv spontane protestante ta deviza pada u vodu.Zakon se mora poštovati , a spontanih protesta u istoriji ljudskog roda nije bilo ,uvek ih je neko započeo samo koliki je ljigavac toliko se sakrije iza mase.Evo nam Magreb, Sirija nakon ““““spontanih-internet ““““ protesta.Šta su dobili ratove.

  2. Svaki javni skup mora biti prijavljen tako da ne vidim ništa loše u tome što su dobili kazne.

  3. Hm,hmm..iskakanjem,iz zakonskih okvira,daje se podrska vlastima,da stite zakon. Pitanje je,da li mozda vlast to organizuje. ASI,je malji deca za "ove".

  4. @Marija Novaković, Branko i svi ostali botovi: sram vas bilo, sendvičari mizerni! Stidite se gu.ice kad obraza nemate….

  5. Pitanje za Danas, dokle cete tolerisati botove u komentarima? Cemu to vodi? Njihovo botovanje mozda ima efekta medju praznoglavom publikom, na portalima Informera i Kurira, dok su ovde samo ruzan mizansen.

  6. Gospodo sendvičari, kako vas nije sramota? Možda su ova dva nesretnika trebala da nose fantomke kako bi izbegli reakciju "pravosuđa"? Ili možda da isfalsifikuju lične karte? Ili da donesu lekarsko opravdanje? Ili da kažu da ih je tetka nagovorila? Ili da sačekaju pohvalu od organa stranke što su sprečili masovne incidente? Ili… Sve je ovo već viđeno u zemlji Srbiji, po principu "kadija te tuži, kadija ti sudi".

  7. Hajde da se objavi kada su sudjenja ili saslusanja pa da svi koji smo ucestvovali odemo da pruzimo podrsku. A ne da dozvolimo da nas razjedinjene ucutkuju!!!

  8. Zar samo dva bota da komentarisu ovu vest? Obzirom da je koodinirana akcija policije i botova zacudjen sam da samo Marija i Branko iz botovske brigade komentarisu ovu vest. Ili centrala misli da ce samo dva bota zaustaviti proteste protiv Vuciceve diktature. Bahato i arogatno ali ce se osvetiti na izborima.

  9. Sad im ne valja kada postajemo pravna država. Svako mora da odgovara ako krši zakon. Protesti nisu bili spontani nego unapred isplanirani. Spontana rekacija ne može da se organizje putem društvenih mreža i da traje toliko dugo.

  10. Народе, ботови су ту да буду ботови. И они знају само за једно. Забрањено им је да размишљају својом главом јер се то данас не плаћа.
    А сад да прокоментаришем и вест. На основу издвајања на чело групе, нико се не може назвати организатором те групе, дакле не постоје законски основи да се младићи оптуже, а камоли осуде. Ово је класичан пример застрашивања грађана који заиста размишљају својом главом, пример за остале да не крену њиховим стопама.

  11. kako se zove drustveni sistem u kome se proganjaju sposobni i posteni kao npr.direktor skole u Zemunu a stite lopovi kao npr.ministar Vulin?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.