Pomoć srednjoškolcima od 10.000 dinara: Ministarstvo objavilo odgovore na najčešća pitanja učenika

Ostavite komentar


  1. A gde su tu ,,osnovci,,ako se daje ,,srednjoskolcima,,nek daju i osnovcima,pa ta mala deca,,nisu krokodili,,pa ih izdvajaju…

  2. Stednjoskolci na razmenu ucenika u inostranstvo jel imaju pravo na pomoc od 10 hiljade dinara.

  3. Moje dete nema pravo na jednokratnu pomoća državljanin je ove Srbije od rođenja gde i živi od rođenja. Moj sin ide u srednju školu u R Srpsku iz tog razloga nema pravo. Hvala ovoj državi.

  4. Da li ucenik koji je zavrsio trogodisnju skolu i upisao naknadno cetvrtu godinu ima pravo na jednokratnu pomoc od 10000 dinara

  5. Zašto su kasno rekli za vanredne učenike,pa deca nisu mogla na vreme da predaju?Sramota

  6. A sta ako roditelj nema racun? Nista od para.Za dan ste dali papir da se popuni i da se vrati u skolu.Nisam imala sane ni da otvorim racun.E neko ce imati koristi od toga nisam jedina koja nema racun.Zasto nije moglo kao i svaki put na namenski?

Ostavite komentar


Društvo

Dačić: MUP je pouzdan partner Interpola 8

Dačić: MUP je pouzdan partner Interpola

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa generalnim sekretarom Interpola Jirgenom Štokom, koji je predočio da je Srbija u ovoj međunarodnoj policijskoj organizaciji prepoznata kao lider u saradnji i dobar primer po svim elementima rada Interpola, saopšteno je resornog ministarstva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.