Popović: Sprečiti identitetski genocid Srba u CG

Ostavite komentar


  1. Ne progovara iz njega briga za Srbe u CG nego briga i ljutnja Rusa sto je CG usla u NATO. Rusi izgleda izdali komandu svojim poltronima u Srbiji da zaposcnu sukob sa CG.Ako se secate „brigom“ za Srbe u drgim republikama je pocelo krvoprolice u bivsoj SFRJ.

  2. Srbija će to i da uradi i moraće da izdvoji dodatna sredstva za očucanje pisam u Crnoj Gori, jer poslednja dešavanja sve više govore da će Crna Gora skroz da deskriminiše Srpsko pismo i kulturu u Crnoj Gori.

    1. Како, Никола? Шта тачно чини црногорска власт да „дискриминише српско писмо и културу“? Ја сумњам да бисте ишта имали да наведете. Демантујте ме, молим Вас.

  3. Ovaj tajkun „izmislio“ model za obilaske svojih firmi po Rusiji i po poreskim rajevima o trosku vlade i budzeta Srbije. Kao poseti neki institut u Rusiji ili tamo gde mu firne rade, otud bljune vatru na one koji „cveljaju“ Srbe, „otkrije“ mogucnosti saradnje sa nekim i na blagajni vlade podigne devizne dnevnice i troskove puta. Usteda, plus zarada. Zaustavite ovog besprizornog tajkuncinu.

  4. Кроз уста Ненада Поповића кличе Русија. Због уласка ЦГ у НАТО. Поздрав коментару Миоковића

  5. Samo da posaljem puno pozdrava Milu Djukanovicu i Crnoj gori, pametni ljhudi.
    A ovog placenika KGBa necu da komentarisem, degute je !!!

  6. Trpimire sine Roda i Naroda, pa Ti, vidim, tog budžetskog troškadžiju baš dobro poznaješ. Čovek rodjen za inovacije, stalno nešto novo, a nema veze sa njegovim ministarskim portfeljem. Jednostavno čovek zna šta treba da progovori i svaka redakcija mu otvara vrata. Ima Ministar neki rajski kalauz.

  7. Vlada Srbije na prvom mestu treba da donese STRATEGIJU, sa detaljnim akcionim planom sta se moze uraditi za pet, sta za 10, a sta za 100 godina da se srpski nacionalni korpus ponovo objedini i ucini znacajnim faktorom u ovom delu Evrope. Od 1992. godine mi trpimo samo poraze, ako nema jasnog plana za izlazak iz te krize, tesko ce nam pomoci SREDSTVA jer novac moze biti kratkotrajno upotrebljen za kozmeticke popravke, ali u srpskom pitanju se stvari moraju izmeniti temeljno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.