Portiri im važniji od sugrađana

Služba katastra u Šapcu - od jedne od najboljih do "kočnice"

Ostavite komentar


  1. Ne znam ko je dotični novinar ali znam da je „neobavešten“ jer se sve navedene institucije nalaze u Valjevu najmanje 10 god. i duže. Ne može mu za ovako pisanije alibi biti što je Šabac opozicioni grad jer ja sam Valjevac koji je protiv ovog režima!

    1. To što si ti „protiv ovog režima“ a tvrdis da su sve „navedene institucije duže od 10 godina u Valjevu“ , govori o tebi , ne o tekstu novinara.Apsolutno Uprava za agrarna plaćanja je u Dinkićevo vreme tzv.decentralizacije , preseljena u Šabac (imalo je to veze verovatno sa Petrovićem, tada je mislim bio ministar poljoprivrede).
      Ustvari, treba poštovati neke kriterijume jer sam se uvek čudio što je Privredni sud u Valjevu , nije mi bilo logično.

  2. @Veljko. Šta je netačno u članku, nesporno je da je Valjevo oduvek favorizovano u odnosu na Šabac, to je zasluga prvo komunista, zatim SPS i sada na kraju SNs-a . Pa šabački deo Telekoma je duplo veći od Valjeva a sedište je još uvek u Valjevu. Mnogi Šapčani ne znaju da napr. selo Slepčević koje je 10km udaljeno od Šapca pripada regiji Loznica što se tiče Elektrodistribucije. Šabac je svojevremeno ustupio Sremskoj MItrovici sela Radenković, Mač. Mitrovicu i još par mesta iako su ona na levoj strani Save, a za uzvrat nisu dobili ništa, a nije dozvoljeno da se Šapcu pripoje Klenak i još par sela iako se ista nalaze odmah preko puta, s desne strane Save i gravitiraju Šapcu a meštani ovih mesta listom su se potpisali da se pripoje Mačvanskom okrugu.. Mi Šapčani navikli smo na sve ove nepravde, zato ovo sadašnje šutiranje Šapca od SNS-e ne da Nas plaši, več nas još više oštri. A ukoliko sadašnji na lokalu ne budu ok, i oni će otići ko kuferče, budi uveren.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.