Poruka mržnje na vratima Inicijative mladih

Ostavite komentar


  1. Ne opravdavam niti podrzavam nikakvo nasilje bez obzira ko ga cini, ali ono sto i Inicijativa mladih treba da shvati da ne treba da se bavi politikom, niti da se nasilno ponasa, jer nasilje uve radja novo nasilje. Zato preporuka usavrsavajte se mladi i svoje znanje usmeriti ka boljem zivotu.

  2. Ako gledamo po naslovu ovog teksta onda smo svi mi nacionalisti i da imamo govor mrznje. Ne opravdavam unistavanje nicije imovine, pa ni lepljenje poruka na vratima, zivodima i izlozima, ali ovde je samo napisano da je neko nesto prodao, sto je licno misljenje. Tako mi pricamo da su svi opljackali sve, da oni tamo rasprodaju ono, da su dali ovo itd. Kakvi su onda svi ti tekstori i reci, a inicijativa mladih ne sme ometati druge ma kakvi da su. Nemojmo jedne opravdavati, a druge kritikovati za iste stvari.

  3. Ja tu nevidim mrznju, naprotiv, vidim ljubav i afinitet prema necijim roditeljima.

  4. Ja sam sa juga..meni su ugrožena prava mladih. Kako da stignem do ove organizacije..za koju nisam ni znao da postoji..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.