Odlukom Višeg suda u Požarevcu prihvaćen je zahtev Višeg tužilaštva za dopunu istrage protiv Marine Andrejić (38) iz Majilovca i na osnovu te odluke Apelacioni sud u Beogradu produžio joj je za mesec dana pritvor, osumnjičenoj da je 22. jula ubila sina Đorđa (13).

– Iz Apelacionog suda je stiglo obaveštenje da je osumnjičenoj majci produžen pritvor za još 30 dana, kako bi Viši sud mogao da nastavi sa istražnim radnjama. Kvalifikacija krivičnog dela nije promenjena, tako da se majka tereti za teško ubistvo maloletnog sina – izjavio je vd. Predsednika Višeg suda u Požarevcu sudija Jovica Mitrović.

Tromesečna istraga nije dala željene rezultate, jer se ništa ne zna o sudbini dečaka, ali Viši sud nastavlja sa istražnim radnjama, koje su za sada nepoznate javnosti. Navodno, spremaju se nova saslušanja nekih svedoka, u zavisnosti od kojih će se potraga za dečakom obavljati samo na određenim mestima.

Javnost u Požarevcu smatra da najnovije produženje pritvora okrivljenoj Marini je, u stvari kupovanje vremene od strane istražnih organa, koji očajnički traže, nadajući se da će naći, neki materijalni dokaz, pogotovu telo dečaka Ili neki njegov deo, kako bi ostala kvalifikacija krivičnog dela teškog ubistva deteta od strane osumnjičene. Zašta se sve hvataju da nađu neki dokaz, kako nam je rekao naš izvor blizak istrazi, govori i velika potraga za telom deteta koja je pre mesec dana organizovana u ataru sela Majilovac. Naime, po ugledu na Skali i Moldera iz kultne serije „Dosije X“ i operativaca FBI-a, koji u saradnji sa poznatim „medijima“ koji poseduju paranormalne sposobnosti, tragaju za nestalima i počiniocima kriminalnih dela, naši policajci primivši dojavu od anonimnog da mu se javilo mesto gde se nalazi nestali dečak, odmah organizovali veliku potragu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari