Posle radova zrenjaninskog Vodovoda građanima ostala kaljuga 1Foto: privatna arhiva

Nakon rekonstrukcije vodvodne mreže u delu Zrenjanina koji izlazi na Temišvarski put, ostali su neuređeni kolovozi, a građani se žale da im problem stvara blato, jer na zemljani put nije vraćena rizla koja je bila posuta.

Problem je postao izražen sa prvim jesenjim kišama, a nakon jučerašnjeg jačeg pljuska, kretanje zemljanim putem skoro je nemoguće za stanare obližnjih kuća.

Tim povodom oglasio se Gradski odbor stranke Novi DSS, koji je pozvao JKP “Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin da što pre drugu ulicu Temišvarskog puta vrati u prvobitno stanje i na taj način građanima te ulice omogući normalno funkcionisanje i življenje.

„U junu, u pomenutoj ulici, je izvršena rekonstrukcija vodovodne mreže što jeste za pohvalu, ali nakon završenih radova rizla kojom je put bio prekriven nije vraćena, nego je ostao šut i zemlja, što u kišnim danima predstavlja pravu kaljugu. Građani pomenute ulice su se obratili odbornicima Novog DSS-a, te ovim putem apelujemo da se ovaj problem što pre reši.“, kaže Zoran Sandić, predsednik GO Novi DSS Zrenjanin.

Kako navodi, u toj ulici se nalazi 50 domaćinstava koja su se obratila nadležnima, ali odgovora nije bilo. Novi DSS podseća da se o infrastrukturi grada mora brinuti bez obzira da li se nalazi u centri ili na periferiji grada.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari