Pošta donosi ime američkog predsednika

Ispunjenje šifre "8645"

Ostavite komentar


  1. Pa najvećem stručnjaku za krađu glasova i nameštanje izbora je dao ključ Bele kuće, svoju olovku, poslao dekanter, a nije od njega pokupio informacije o delovanju na izborima (naravno, i pre njih)…

    1. Šatro svi se prave Toše. Ama pamdemija. Bajden je tražio da njegovi glasači glasaju ranije „da brinu o svom zdravlju“ a ne da se „guraju“ u gužve na sam dan glasanja. Tramp ne veruje da postoji pamdemija ni korona virus, takvi su mu i glasači, izašli taj dan na glasanje, nema tu nikave misterije ni zakulisnih stvari. Na biralištima (kad je završeno glasanje) prvo su brojani glasovi sa samog birališta (glasovi od tog dana) a onda su brojali glasove pristigli poštom. Tramp je u mnogim državama na početku glasanja zato i vodiovo….

  2. Donald mora da se suoči sa činjenicom da su republikanci dobro prošli na izborima za Senat i Kongres, njegovo prenemaganje ni njima ne ide na ruku. Baš juče pogledah dijalog jednog republikanca i demokrate na tu temu. Najzanimljivije od svega mi je bilo da je na utešnu konstantaciju republikanca kako Tramp ne sme da bude nezadovoljan jer je sprečio širenje socijalizma, demokrata odgovara, da su širenje socijalizma zapravo sprečile demokrate i to u svojoj stranci. Malo me je zbunilo jer mi se čini da su demokrate kroz istoriju primenjiivale mnogo toga što se može podvesti pod socijalizam, čak su i rani republikanci imali neke trenutke… a onda skapirah da u SAD socijalizam nije ideologija nego ružna reč. Meni je totalna enigma šta će na unutrašnjem planu da uradi Bajdenova administracija. Posle 11 septembra, Buša u Iraku, krize M2008, trampovanja i kovida, ne verujem da će biiti više šansi za popravne iako je Amerike i dalje mnogo najjača nego što mnogi to sebi smeju da priznaju.

  3. Kakva neodrživa teza. Mail-in-ballot je potpuno legitimno sredstvo glasanja, tako da pošta niti donosi predsjednika niti utiče na izbor predsjednika. Uhhh, kako su naporni ovi podržavaoci američkih Republikanaca. Vazda nađu razlog da njakaju i žalopojkaju se. Toliko su posvećeni demokratiji, gdje god da žive i rade.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.