Poverenica osudila vređanje predsednikove ćerke na Tviteru

Ostavite komentar


  1. Svako pisanije, svaki govor, svako javno prikazivanje u slici, tonu i video sadržaju, koji sadrži očigledne primese gnusnih uvreda, pretnji, prozivki, treba po hitnom postupku sankcionisan i procesuirati kao krivično delo, po službenoj dužnosti, a pogotovo kad su takvi govori i pisanija mržnje i netrpeljivosti upućeni prema predsedniku Srbije i njegovoj porodici, ma ko da vrši tu funkciju. S tim u vezi, treba ubaciti u krivični zakon ovo, jer se sve više koriste društvene mreže za javno izražavanje, a mnogi to zloupotrebljavaju kako bi skrenuli pažnju na sebe.

  2. Niko ni da „bekne“ od dežurnih kritičara na društvenim mrežama ovde,“bravo“,nema veze jelda,to je njegova ćerka.

  3. Cuti takozvana intelektualna elita na takve gadosti. Kada bi ovi olosi dosli na vlast vrlo brzo bi i vama zagorcali zivot. Jednom recju bruka i sramota imate lu bar malo casti?

    1. Bravo. Secam se kako je Martinovic u Skupstini uzivo na RTS-u pokazivao slike dece Zorana Zivkovica, Olje Beckovic i nazivao ih raznim imenima. Ne secam se da ste se javili gospodjo? Ili se javljate samo kada je Vucicevo dete u pitanju? Po cemu je Oljin ili Zivkovicev sin manje bitan od Vuciceve cerke? Ili od sina Zeljka Mitrovica, njegov sin moze i da ubija ljude po ulici, niko mu nista ne sme. Jeste li vi zastitnici dece, ili samo Vuciceve i Mitroviceve dece?

  4. NE ZNAM SADRZAJ RUZNIH RECI ALI OITANJE JE ZASTO SE I O DECI PREDSWEDNIKA PISE LOSE, CIJOM ZASLUGOM? IMALI SMO I DO SADA RAZNE PREDSEDNIKE ALI IM PORODICE NISU DIRANE, ZAPITAJTE SE ZASTO!
    KAKO JE MOGUCE DA JE NEKO STO KAZU DECA SUPER A IZAZIVA TOLIKE LJUDE NA NAJGORE RECI KOJE UPUCUJU NJEMU I DECI?

  5. Videli ljudi na primeru, kako se PredCednik ophodi i ponasa prema svima, koji ulicarski recnik koristi, pa malkice uzvratili.

  6. Demokratski “ obicaj “ na “ trulom “ zapadu je ; ako se porodica koristi za licnu politicku promociju za ostvarivanje interesa i porodica se izlaze “ kritikama “ ako ne …

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 7

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.