Pozvani smo da služimo istini uprkos svemu

Danas proslavio 20 godina “kao jedini nacionalni dnevnik koji ne kontroliše ni jedna politička interesna grupa”

Ostavite komentar


  1. Cestitka za 20 godina izlaženja na radost i intelektualno zadovoljstvo vaših vernih čitaoca, u ķoje mogu da ubrojim i sebe. Pratio sam i sve vaše predhodnike tzv. "Crvenu Borbu", pa Našu Borbu i evo već 20 godina lista DANAS. Ono što je zajednička nit u ovim novinama je da su se u nacionaĺističkoj , pa ratnoj i sada nezavisnoj Srbiji zalagali za istinito informisanje i davanje prostora , kako većinskom mišljenju, tako i manjinskom, ostavljajući čitaocu da sam pronađe tu nit koju zovemo ustina ili pravda. Jos jednom sve čestitke za rođendan…

  2. U,,Srećna,, vreme postojanja,skloboleonizmabeše riskantnokupiti i javnočitati i preteču sadašnjeg Danas,a posebno jer su bili latiničkog pisma,i sada nije mnogo veća razlika ALI Stari Čitaoci, Nisu od onih,,MRSOMUDA,, Koji se dokazuju ĆIILICOM,ili u,,Ćirilici,,.Marićevog,smera..ČITAĆEMO Vas i dalje, sada i Uzinat,,čiriloznalcima,,svih,,IN,,,patriJotskih,Smerova,.SREĆAN VAM SVIMA ROĐENDAN ,,SKORO DE STE,,TEK,,PUNOLETNI,,.A NISTE SE ZARAZILI,konfabulizmom,,.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.